Pasuria natyrore

për tretje të shëndetshme

Uji natyral Mineral Donat është i pasur me minerale shkëmbore, që kanë efekt pozitiv në tretje dhe mirëqënie.

Kombinim unik

i mineraleve

Kombinimi natyral unik i pesë mineraleve është sekreti i efektit pozitiv të ujit Donat, në funksionimin e trupit dhe mirëqënien e përgjithshme

Donat është natyral

dhe i sigurt

Procesi i ujit Donat, është i thjeshtë dhe nuk krijon varësi apo nuk ndryshon ciklin e organizmit në afatgjatë. Donat funksionon në sajë të parimit të osmozës – sulfatet nxjerrin ujin nga qelizat e murit intestinal, duke rritur hapësirën intestinale. Magnezi nder te tjera relaxon muskujt ne traktin digjestiv, i cili ndihmon sulfatet te nxisin peristaltiken e zorreve.

Nuk

krijon varësi

E dobishme

për shëndetin

100%

natural

Mineralet prezente

Karbonate hidrogjeni

Sigurojnë balancimin e pH në ezofag dhe stomak. Lidhin acidet mes tyre duke reduktuar ndjesinë e djegjes dhe urthit.

Sulfate

Kanë rëndësi të lartë në tretjen e shëndetshme me një efekt laksativ natyral, gjithashtu përmirësojnë qarkullimin e gjakut në shtresën gastrike.

Magnez

Magnezi është pjesë e më shumë se 300 proceseve biokimike në trupin e njeriut, i pakrahasueshëm për tretjen, fortësinë e kockave dhe shëndetin e zemrës.

Kalcium

Luan një rol të rëndësishëm në shpërbërjen e nutrientëve, shëndetin e kockave si dhe funksionimin e sistemit nervor, muskulor dhe kardiovaskular.

Kur duhet të

konsumoni Donat?

Donat rekomanohet nga profesionistët e mjekësisë kryesisht për parandalimin e komplikacioneve të caktuara.

Shiko cilat probleme mund të zgjidhen dhe parandalohen si dhe cila është forma e duhur e konsumimit të ujit Donat për efektivitet maksimal:

100%

Natural

Unique

combination of minerals

100%

recycled plastic bottle

Care for nature

We are introducing an ecologically acceptable bottle made from 100% recycled plastic which will enable us to reduce CO2 emission by as much as 90%.

Why

drink Donat

Donat is natural mineral water that is clinically proven to stimulate digestion in a natural way, and is therefore excellent for the wellbeing of the entire human body.

Unique

combination of minerals

Donat naturally stimulates digestions through a unique combination of minerals that cannot be found anywhere else in the world.

How to drink

Donat properly

For the best effect and solution to your problems choose the right drinking regime. Donat relieves various health issues with the help of different drinking regimes.

For well-being

For treating ailments

Use

our mobile application

Choose the right drinking regime
for your goal and the application
will lead you through the day
with reminders and useful tips.